Pere Calders en húngaro. Antaviana, cuentos fantásticos de la tierra y del más allá - Bakucz, Dóra (Acta Hispanica, 2021)
En la col·lecció Biblioteca Catalana de l’Editorial L’Harmattan al 2021 es publicarà una antologia de Pere Calders compilada expressament per a aquesta edició. L’article és una presentació de l’autor català als lectors hongaresos: després de la descripció general de l’obra de l’escriptor i l’explicació del títol del llibre, es parla de la seva possible comparació amb l’hongarès István Örkény i es presenta una aproximació a l’estil de Calders segons les categories amb les quals es caracteritzen els seus textos en la crítica literària.erària.