A teherszállítási logisztika fenntarthatósági vetületei és ezek alapvető kockázatai az elkövetkezendő évekre vonatkozóan

Main Article Content

Nagy Sándor

Absztrakt

A fenntarthatósági kérdések minden egyes ágazat és szektor szempontjából komolykihívások elé állítják a döntéshozókat, illetve azokat a szereplőket, akiknek valamilyen közvetlenráhatása van a folyamatok alakulására. Ezeknek a kérdéseknek a megfogalmazása rendkívül fontosés időszerű; a megfelelő, intelligens megválaszolásuk ugyanakkor hozzájárulhat a globális rendszerekfenntarthatóságához is. Intelligens válaszokon azokat a reakciókat értem, amelyek a korábbimegoldásokhoz hasonlóan versenyképességi előnyöket generálnak az ágazat érintettjeinek. Atanulmány célkitűzése, hogy a választott területre vonatkozóan beazonosítsa a legfontosabbmegoldásra váró problémákat, azokat rendszerezően ismertesse, valamint a velük kapcsolatoskockázatokra is rámutasson.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Nagy, Sándor. 2018. „A teherszállítási Logisztika fenntarthatósági vetületei és Ezek Alapvető kockázatai Az elkövetkezendő évekre vonatkozóan”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 13 (1-2):39-52. https://doi.org/10.14232/jtgf.2018.1-2.39-52.
Rovat
Közlekedés, logisztika