• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
jelenkori_logo
  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Rólunk
    • Folyóiratról
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Archívum
  3. Évf. 16 szám 3-4 (2021)

Megjelent: 2022-02-28

Agrár- és élelmiszergazdaság

Az elődök szerepvállalása az utódlást követően a családi gazdaságokban Karcagon

Kovács Éva Katalin

11-22

PDF

Akvakultúra fejlesztés Laoszban magyar részvétellel

Bozánné Békefi Emese, Gyalog Gergő, Váradi László

23-34

PDF

Fenntarthatóság a HORECA ágazatban

- netnográfia felmérések alapján

Juhász-Kis Virág Judit, Lendvai Edina

35-43

PDF

Digitalizáció és informatikai alkalmazások

3D nyomtatásnál alkalmazható kitöltési mintázatok hatása az ütőmunkára és annak szórására

Lennert József Richárd, Sárosi József

47-56

PDF

Egy folyóirat adatait tartalmazó adatbázis relációs modelljének elkészítése

Hampel György

57-64

PDF

Excel VBA űrlap kialakítása egymintás t-próba kiértékeléséhez

Hampel György

65-75

PDF

Excel VBA függvény kialakítása fontosabb irracionális számok felismerésére

Fabulya Zoltán

77-86

PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
Az elmúlt hét legolvasottabb tanulmányai
  • Influencerek hatása a Z-generáció fogyasztási szokásaira – feltáró kutatás
    40
  • Magyar sütőipari körkép 2023-ban – avagy miért duplázódott meg a kenyér ára?
    24
  • A képernyős eszközök káros hatásai, a káros hatások megelőzésének módjai
    23
  • Értéklánc-modell az Ipar 4.0 korszakában
    21
  • A táplálkozás és a civilizációs betegségek kapcsolata
    15

Developed By

Open Journal Systems

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Kiadó székhelye
6724 Szeged, Mars tér 7.
Felelős kiadó személy
Prof. Dr. Sárosi József
Szerkesztő
Dr. Hampel György PhD
Dr. habil. Kis Krisztián PhD
Főszerkesztő
Dr. habil. Zsótér Brigitta PhD

ISSN 1788-7593 (Nyomtatott)
ISSN 2676-9867 (Online)

A kiadói rendszerről