Fülöp Mihály (szerk): Az elfelejtett béke - Tanulmánykötet a párizsi magyar békeszerződés életbelépésének 70. évfordulójára (recenzió): Recenzió: - Zachár, Péter Krisztián (Közép-Európai Közlemények, 2019)
Recenzió: Az elfelejtett béke - Tanulmánykötet a párizsi magyar békeszerződés életbelépésének 70. évfordulójára. Szerk.: Fülöp Mihály. Dialóg Campus Kiadó, Budapest, 2018